Winterperiode: tijd van bezinning. “Vertrouwen is het sleutelwoord”

“Voor cliënten die bij mij komen met hun levensvragen of met hun vraag om hulp bij het samenstellen van een biografie, is vertrouwen het allerbelangrijkste.” Dat zegt Anna Schimmel (Anholt), Neerlandicus en Master-coach na drie jaar ervaring als levens- en schrijfcoach. Behalve diverse schrijfcursussen, biedt zij individuele gesprekken aan bij mensen thuis of op haar bureau in Gendringen. 

De winterperiode is voor veel mensen een tijd van bezinning, van opruimen en plannen maken voor het nieuwe jaar. Wie nadenkt over de samenstelling van zijn levensverhaal, wie foto’s en dagboekaantekeningen van weleer wil ordenen en uitwerken, kan voor advies terecht bij Anna en haar bureau ACW Coaching & Lifewriting.

“Voor cliënten die bij mij komen met hun levensvragen of met hun vraag om hulp bij het samenstellen van een biografie, is vertrouwen het allerbelangrijkste", zegt coach Anna Schimmel.

“Voor cliënten die bij mij komen met hun levensvragen of met hun vraag om hulp bij het samenstellen van een biografie, is vertrouwen het allerbelangrijkste”, zegt coach Anna Schimmel.

De klant bepaalt wat hij zelf doet; voor 80 pagina’s betaal je minder dan voor een boek met 20 hoofdstukken en 100 foto’s.

Voor informatie over individuele schrijfhulp of coaching en voor de data van nieuwe groepscursussen autobiografisch of creatief schrijven meldt u zich via het contactformulier:  http://www.acwcoaching.nl/home/

Auteur: Edwin Wamelink

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>