Voor kookfanaten en lekkerbekken

Is lekker koken ook zo’n liefhebberij van u? Ter culinaire inspiratie heeft GrenzenLos een aantal kookwinkels voor u uitgezocht. We vonden de nieuwste snufjes op kookgebied, de handigste kookhulpjes, de mooiste kookspullen en meer… Wie wordt daar nou niet hebberig van?

Van kookwinkel tot kookworkshop

Kookado begon in 2008 als kookwinkel met leuke en betaalbare kookartikelen midden in het centrum van Huissen. Om ook landelijk klanten van dienst te kunnen zijn, werd de webshop kookadoshop.nl in 2010 gelanceerd. Het aandeel online verkopen is in de afgelopen 4 jaar zo hard gegroeid, dat in 2014 is besloten om alleen online verder te gaan, met een nog uitgebreider assortiment.

SAMSUNG

Maar Kookado wil meer! Sinds februari 2014 is ook Eetcreaties.nl gestart. Een concept dat bestaat uit kookworkshops, bbq-workshops, kok-aan-huis en andere events op het gebied van eten. Laagdrempelig en altijd op basis van dagverse, eerlijke en pure producten. Een kookworkshop of een kok die een lunch of exclusief diner bereidt -het kan allemaal, bij u thuis of op locatie.

www.kookado.nl

Inspiratie opdoen en proeven

Het Kookeiland is een kookwinkel gelegen in het Stegenkwartier van Arnhem. Een plek waar u alles vindt wat u in de keuken nodig heeft, van mes tot bakvorm en van koekenpan tot espressomachine. Een breed assortiment keukenartikelen voor de gepassioneerde kok maken van deze kookwinkel een paradijs voor kookliefhebbers. GL14 Toll&Dol het Kookeiland

U kunt er inspiratie opdoen voor een cadeau en u vindt er alle artikelen die een echte keukenprins of –prinses nodig heeft. Het Kookeiland is een knusse en gezellige winkel, die een goed overzicht biedt van het aanbod aan keukenproducten. Ook leuk: eens in de zoveel tijd worden er op zaterdag kookdemonstraties gehouden op het echt werkende kookeiland. U kunt dan kijken, maar uiteraard ook proeven!

Het Kookeiland, Arnhem

www.hetkookeiland.nl

Alles wat het leven mooier maakt

Het familiebedrijf Beckhuis heeft een rijke traditie en is al meer dan 80 jaar aan de Markt in Uelsen gevestigd. Na de verbouwing in 1998 werd de winkeloppervlakte verdubbeld: deze omvat nu 1.500 m2. Er is een klassiek aanbod aan porselein, cadeau- en huishoudelijke artikelen van alle bekende merken te vinden. Maar ook is er een afdeling met open haarden en een afdeling met tuin- en rotanmeubelen voor bijvoorbeeld de serre.

foto2

Nieuw in het uitgebreide assortiment is een kleine maar fijne wijnafdeling die past bij de collectie mondgeblazen glas. Beckhuis geeft u graag individueel advies, ook buiten openingstijden. Advies over haarden of tuinmeubelen kan indien gewenst ook bij u thuis worden gegeven.

Beckhuis, Uelssen,

www.beckhuis-uelsen.de

Betoverende cadeaus voor elke gelegenheid

Peters is centraal gelegen in de voetgangerszone in Goch en staat al sinds 1705 in dienst van de klant. Peters biedt veel meer dan alleen potten en pannen. Hier vindt u creatieve geschenken voor iedere gelegenheid en elk budget – van praktisch tot decoratief. Ook wanneer u slechts een kleinigheid zoekt, staat Peters u met raad en daad terzijde.

Toll&Dol Peters 2_C

In het ruime assortiment vindt u ook huishoudelijke artikelen: porselein, glas en keramiek, maar ook grote en kleine keukenhulpjes. Het aanbod is zeer gevarieerd. Het familiebedrijf Peters bezit een rijke traditie en biedt u dankzij de jarenlange ervaring in deze sector kwalitatief hoogwaardige producten van uiteenlopende fabrikanten.

Peters, Das Haus der Geschenke, Goch

www.geschenkehaus-peters.de

Auteur: Teersa van Wezel

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>