5 keer Sportief in de zomer

Van hardlopen tot skeeleren. Heerlijk kilometers maken! Lange wandelingen op schoenen die als gegoten zitten. In de zon, een zacht briesje langs je heen, de rust van de natuur en toch je work-out doen. Of juist de koelte van het water, de verborgen schatten van de zee opzoeken. Snorkelen of duiken en genieten van de wondere onderwaterwereld. In deze GrenzenLos maak je kennis met gespecialiseerde winkels die precies de juiste uitrusting bieden voor een geslaagde, sportieve zomer!

Skaten en skeeleren begint bij BRUN

Skaten_Toll en Doll-001BRUN schaats-skeeler SPORT is sinds 1980 uitgegroeid tot een begrip in Zuidoost-Nederland. Eigenaar Jan de Bruin is als Fries opgegroeid met de schaatssport. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in schaats- en skeelerwedstrijden, schaatsmarathons en toertochten zoals de Elfstedentocht en de Weissensee-tocht. en marathonschaatsers. Maar ook voor recreanten, die deskundig advies krijgen over de aanschaf van skeelers, schaatsen en kleding. Ook voor het ombouwen, samenstellen, richten en repareren kunt u hier terecht. In dit seizoen zijn skaten en skeeleren extra populair. Met degelijk materiaal en goede bescherming is het plezier nog groter. Jan de Bruin en zijn medewerkers staan klaar om je op weg te helpen.

BRUN schaats-skeeler SPORT, Dorpstraat 43 Heumen, www.brun.nl

 

Easy Running – hardloop- en triatlonspeciaalzaak Easy Running-odlozomer2014_Toll en DollBij Easy Running vind je alles op het gebied van hardlopen en triatlon, voor zowel de beginnende recreant als de gevorderde wedstrijdsporter. Omdat de keuze van de juiste loopschoen essentieel is voor het loopplezier, maken wij een uitgebreide analyse van de voeten en voetafwikkeling. Hierbij maken wij gebruik van een voetspiegel en een uniek videoanalyse-systeem. Naast een uitgebreide collectie loopschoenen verkopen wij ook meerdere merken functionele loop- en triatlonkleding. Maar ook accessoires zoals hartslagmeters, sportvoeding en bottlebelts ontbreken niet.

Easy Running Doetinchem, www.easy-running.nl.

 

Scuba World – Alles op het gebied van duiken, snorkelen en zwemmen

Scuba WorldScuba World is een PADI 5* Dive Center en verzorgt al meer dan 17 jaar duikopleidingen. In onze gezellige winkel in Arnhem verkopen we duik- en snorkelmaterialen, van een eenvoudig snorkelsetje tot de meest geavanceerde duikcomputers. Ook voor zwembrillen en zwemfitnessmaterialen kunt u bij ons terecht. Wilt u deskundig advies, breng dan eens een bezoekje aan de Markt 17 in Arnhem.

Alvast een kijkje nemen? Bezoek www.scubaworld.nl.

 

Welkom in de wondere wereld onder water! Enorme sortering, deskundig advies, aantrekkelijke prijzen Ko¦êppel Duikwinkel_Toll en DollSport Köppel is al decennialang specialist op het gebied van de duiksport. Het enorme assortiment van deze speciaalzaak is dan ook zeer zorgvuldig en met grote kennis van zaken uitgezocht: eersteklas duikuitrustingen van onder meer Scubapro, Mares, Aqualung, Suunto, Apeks en Sea&Sea. Bij Sport Köppel in Kleve vindt u duikmaskers, snorkels, flippers, duikpakken, ademautomaten, duikflessen en veel meer. Onderwaterfotografie is een grote specialiteit van de eigenaar, Bernd Köppel. Hij werkt al meer dan dertig jaar als professioneel onderwaterfotograaf. Bij de aankoop van fotoproducten kunt u dus van zijn vakkennis op aan. Een miskoop is dan ook uitgesloten!  Het is absoluut de moeite waard om hiervoor om te rijden. Gratis parkeerplaatsen aan de voorkant van de winkel.

Sport Köppel – Brienerstr. 14 – 47533 Kleve – + 49 2821 92055, www.sport-koeppel.de

 

Sportschoenen in grote maten? Bij Wessels in Vreden geen probleem.De firma Wessels in Vreden verkoopt alleen dames- en herenschoenen in grote maten. Dames kunnen hier terecht vanaf maat 42,5 à 43. Wessels Schuhe_Toll en DollHerenschoenen zijn te koop vanaf maat 47. De grootste mensen ter wereld dragen schoenen van Wessels. Zo ook Rob Bruintjes – de op één na de grootste Nederlander. Naast een enorm aanbod aan schoenen, laarzen, sandalen, pantoffels etc. vind je hier ook een afdeling voor sportschoenen. Sportschoenen voor dames zijn verkrijgbaar vanaf maat 43 en voor heren vanaf maat 48. Er is onder meer keus uit basketbalschoenen, hardloopschoenen, voetbalschoenen en in- en outdoorschoenen. Adres: Neustrasse 16, D- 48691 Vreden www.wessels-schuhe.com 

Auteur: Teersa van Wezel

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>