Speciaalzaak voor modelspoorbanen

Eisenbahn Modellbau Bocholt is dé speciaalzaak voor modelspoorbanen, toebehoren en modelauto’s. U vindt ons in het centrum op de Langenbergstraße 5. Al meer dan zes jaar adviseren wij op het gebied van modelspoorbanen. Of het nu gaat om digitale techniek, reparatieservice of het bouwen van een treinlandschap, in ons assortiment vindt u heel veel producten van bekende fabrikanten van modelspoorbanen en accessoires. In onze koopjeshoek vindt u voordelige tweedehands artikelen. Wij kopen ook uw modelspoorbaan.

 

Eisenbahn Modellbau Bocholt is opgericht in juni 2007. Sinds september 2008 zijn we gevestigd in het centrum van Bocholt. U vindt bij ons een breed assortiment van bekende fabrikanten, maar ook bijzondere items van fabrikanten met een kleine productie.

 

Vriendelijk en vakkundig advies door vakpersoneel dat jarenlange ervaring heeft met modelspoorbanen. In onze werkplaats kunnen we kleine storingen direct voor u verhelpen. Reparaties worden verricht in zijn goed geoutilleerde werkplaats verricht door onze collega, die bij Märklin is opgeleid.
GL KS EMB BEELD treinen

Digitale aanpassingen:

Wij voorzien locs van digitale decorders. Oudere modellen zonder interface worden grotendeels, indien mogelijk, omgebouwd. In voorkomende gevallen moet hierbij worden gefreesd om de nodige plaats te maken.

 

Auteur: Edwin Wamelink

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>