Renate Overfeld: bruidsmode, avond- en feestkleding

Bruids- en avondmode Renate Overfeld behoort al meer dan 20 jaar tot de toonaangevende speciaalzaken voor bruids-, avond- en feestmode aan de Nederrijn.

Bruidsmode Overfeld biedt een breed assortiment mode van internationaal bekende merken en seizoentrends in de maten 34 tot en met 58.

Of u nu iets zoekt voor een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid: wij hebben altijd een grote keuze in klassieke en modieuze kostuums die u kunt huren of kopen. Het assortiment bestaat uit[DT1]  hoogwaardige mode van internationale merken, haarsieraden, sluiers, hoeden, lingerie, schoenen en andere modieuze accessoires.

GL KS Brautmoden Overfeld BEELD_XC404 MEGANS CHOICE-1083

Voor heren zijn er rokkostuums, jacquets en smokings, evenals modieuze combinaties van prachtige materialen[DT2] . Hierbij hebben wij uiteraard de bijpassende accessoires zoals overhemd, vest, vlinderdas of plastron.

Wij geven u graag persoonlijk en individueel advies.

Ons aanbod:

Als u na het feest de jurk die u bij ons heeft gekocht, terugbrengt, verkopen wij die weer voor u. Op de 1e verdieping vindt u SCARLETT, onze afdeling voor tweedehands kleding in tiptop conditie.

Bruidsjaponnen vanaf € 80
Feestmode vanaf € 49

http://www.brautmoden-overfeld.de/

 

 


 [DT1]Als je het stukje hierna schrapt, dan kan hiervan gemaakt worden: Het assortiment bestaat verder uit haarsieraden, sluiers… .enz.

 [DT2]t blauwe gedeelte weglaten. Dan van de zin maken: Voor heren zijn er onder meer rokkostuums, jacquets en smokings.

Auteur: Edwin Wamelink

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>