Persoonlijke verhalen vastleggen

Het levensverhaal van de gewone man en vrouw interesseert Anna Schimmel uit Anholt het meest. Er is de laatste honderd jaar zóveel veranderd dat steeds vaker mensen hun levensgeschiedenis willen vastleggen en doorgeven aan het nageslacht. Dat is een flinke klus en daarbij kan iedereen wel hulp gebruiken. Alle variaties zijn bij Anna mogelijk: helemaal uitbesteden, alleen de correcties laten verzorgen of een cursus volgen en zelf het hele boek samenstellen.

Groepsles schrijven/biografie samenstellen bij ACW

Groepsles schrijven/biografie samenstellen bij ACW

Na het behalen van het Master-coach diploma en het afsluiten van haar onderwijscarrière in de Achterhoek (Isala College, Silvolde) startte Anna eind 2012 met haar bureau ACW Coaching & Lifewriting, nu gevestigd bij IJzersterk Ondernemen in de voormalige Rabobank in Gendringen.

Sindsdien geeft Anna diverse schrijf- en literatuurcursussen. Zij biedt, samen met Ellen Nijman van Pontilex Vertaaldiensten, ook hulp aan Duitstalige cliënten die hun biografie willen vastleggen.

E-mailadres: anna@acwcoaching.nl

Website: http://acwcoaching.nl/home/

Auteur: Tassilo Vermeulen

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>