Ontdek je nieuwe leefkeuken

Küchenhaus Albers biedt Klantenworkshops ‘leren koken met een digitale keuken’

 

Uwe Gembler en Elke Albers van Küchenhaus Albers in Kalkar maken u keukenprins of -prinses in uw nieuwe keuken. Dat doen zij op een geheel ‘onconventionele’ wijze door enkele malen per jaar klanten uit te nodigen voor een kookworkshop. Tijdens zo’n informele bijeenkomst met een groep van acht tot tien personen wordt duidelijk uitgelegd hoe de werking is van de verschillende apparaten.

 Recensie Küchenhaus Albers 2

Tijdens het koken is goed te zien (en te proeven) hoe de verschillende apparaten gebruikt dienen te worden en welke heerlijke gerechten gemaakt kunnen worden. Het leuke is dat ondertussen allerlei persoonlijke ‘kookvragen’ aan de orde komen, eigen recepten en tips worden uitgewisseld en ondertussen iedereen de werkingen van de verschillende apparaten kan volgen: de ovens en magnetrons met computergestuurde programma’s en bijzondere gaarheidsensoring, innovatieve apparaten zoals de watercooker annex -cooler, de ‘vacuummaker’ en niet te vergeten de werking van twee nieuwe en heel innovatieve afzuigsystemen waardoor je geen warmteverlies meer in je huis hebt. En ook geen etensgeuren meer… want er werd spek gebakken en vis gebakken, maar je rook het echt niet. ‘Digitaal’ koken wordt zo aantrekkelijk en haalbaar voor iedereen. Zelfs mensen die weinig tijd hebben, kunnen hiermee de lekkerste gerechten op tafel brengen.

 Recensie Küchenhaus Albers 3

Kies je voor een mooie, digitale en individuele keuken? Küchenhaus Albers levert keukens met klasse en stijl gecombineerd met de meest innovatieve apparatuur. Zij zijn dealer van SMEG en Kitchen Aid, maar ook de meer gangbare merken kun je bij hen kopen. Hun ergonomische keukenplanning zorgt voor barrièrevrije keukens waarbij inbouw en montage volledig op uw situatie zijn berekend en afgestemd. Uw wens is Uwe’s oplossing. Hij maakt wat u nodig heeft. Zo is er de ‘kitchen to go’ – het verrijdbare kookeiland gemaakt op uw hoogte dat ook gebruikt wordt om oude, te lage keukens een tweede leven te geven of te kunnen koken op iedere plek die u wilt.

In een tijd waarin internetshopping de trend is, laat Küchenhaus Albers zien dat service en aandacht nog steeds een zaak is van de persoonlijke touch. www.kuechenhaus-albers.de

Auteur: Tassilo Vermeulen

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>