Internationale Kwekerijdagen Bingerden

Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni van 10.00-18.00 uur

Adres: Huis Bingerden, Bingerdenseweg 21, 6986 CE Angerlo.

Elk derde weekend van juni verzamelen gespecialiseerde kwekers uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk zich op het idyllische landgoed Bingerden. Zowel de kwekers als bezoekers kijken lang van tevoren uit naar deze jaarlijkse ontmoeting van bevlogen plantenexperts en enthousiaste plantenliefhebbers. Een unieke gelegenheid om bijzondere aanwinsten voor de tuin te bemachtigen en deskundig advies van de kwekers te krijgen in een prachtige cultuurhistorische omgeving.

Thema 2017: People

Dit jaar is het thema ‘People’ en staan de mensen centraal, met extra aandacht voor de standhouders. Ze zijn allemaal even gepassioneerd over planten en tuinen en delen op allerlei manieren hun kennis met anderen. Reden genoeg om ze in het zonnetje te zetten.

Net als vorig jaar zal er bij de moestuin het Food Festival gehouden worden. Het lezingenprogramma wordt dit keer iets anders ingevuld; passend bij het thema ‘People’, zullen de standhouders op gezette tijden korte stand-up presentaties geven. Daarnaast zijn er rondleidingen, boeklanceringen en worden prijzen uitgereikt.

Gratis entree voor 30- jongeren bij vertoon van identiteitsbewijs.

Meer info en E Tickets via  Facebook, Huis Bingerden, of de website www.bingerden.com .

Auteur: Web Redactie

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>