Internationale kunstmanifestatie ‘Huntenkunst’

Op 19, 20 en 21 mei zal voor de 25ste keer de manifestatie Huntenkunst gehouden worden.
Huntenkunst is een kunstmanifestatie, bedoeld voor professioneel werkende kunstenaars en galeriehouders. Het accent ligt op de kunstenaars en hun werk. Tijdens het weekeinde in mei presenteren 220 kunstenaars uit binnen- en buitenland hun werk.

Concept
Huntenkunst wil een platform bieden aan kunstenaars uit de hele wereld. Het evenement biedt zodoende volop gelegenheid tot het leggen van contacten. Daarnaast wil de organisatie de belangstelling van het publiek wekken voor hedendaagse beeldende kunst. Gestreefd wordt naar het aanbieden van diversiteit zowel in stijl als techniek. De aanwezigheid van de kunstenaar geeft de bezoeker gelegenheid met de maker van gedachten te wisselen. Het internationale karakter van de beurs uit zich in het feit dat vijfentwintig landen zijn vertegenwoordigd. Behalve uit Nederland zijn kunstenaars afkomstig uit Duitsland, Oostenrijk, België en Frankrijk,  alsook Japan, Zuid-Korea, Rusland en de Verenigde  Staten. Interessant zijn de verschillende invloeden, die te ontdekken zijn in verband met de afkomst van de kunstenaars. Jaarlijks wordt een land uitgeroepen tot themaland.

Luxemburg themaland
Dit jaar exposeren zes kunstenaars uit Luxemburg hun werk.

Locatie en informatie
SSP-Hal, DRU-laan 2 7071  MC Ulft
vrijdag     19 mei 17-21 uur
zaterdag   20 mei 10-20 uur
zondag     21  mei 10-18 uur

www.huntenkunst.org
info@huntenkunst.org

Auteur: Web Redactie

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>