Golf International Moyland – veelzijdige baan voor toppers, beginners en zakenrelaties

Op ongeveer 10 minuten van Emmerich – en voor mij persoonlijk ongeveer 45 minuten rijden vanaf Zelhem – kwam ik op een baan terecht met zeer professioneel uiterlijk. Hartelijke ontvangst van de receptie en heerlijke koffie van het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je de koning of koningin voelt. En dat met mijn slechte kennis van de Duitse taal! Na een half uurtje inslaan op de grote oefenfaciliteiten bevond ik mij op de eerste hole en stond ik verbaasd te kijken naar de kwaliteit van de baan: keurig verzorgde afslagplaatsen, kort gemaaide fairways en snelle greens. Na een paar holes kwamen  een paar greenkeepers in het zicht, en wat fijn om te zien dat er ook banen zijn waar de greenkeepers rekening houden met de golfers! De greenkeepers verdienen het dus toch even om genoemd te worden.

Na 18 holes was het voor mij duidelijk: een mooie baan met vele onverwachte holes en leuke uitdagende greens. Voor de topspeler een echte “risk/reward” baan met zelfs kansen om een aantal par 5-en in twee slagen te halen, maar ook voor de recreatieve golf(st)er of zelfs de beginnende  golf(st)er is het echt genieten van een van de mooiste banen in het grensgebied.

Weer terug in het mooie clubhuis had ik keuze uit een lekker veelzijdig menu waar ik volop van heb kunnen genieten. Dus ook een perfecte baan voor zakenrelaties!

Het was een dag vol verrassingen en dus verdient niet alleen de baan, maar iedereen van Golf International Moyland een dikke 10/10.

Tim van Veelen, 23 jaar  (Hc. 5,4) – jonge ervaren golfer

Auteur: Tassilo Vermeulen

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>