De 8e Duits-Nederlandse Handelsdag

Datum: 8 november 2017
Plaats: Mönchengladbach

De IHK Mittlerer Niederrhein en de IHK Aachen, de Niederrheinische IHK Duisburg, de Kamer van Koophandel Nederland, Standort Niederrhein GmbH, de Nederlands-Duitse Handelskamer, NRW.International en de Vertegenwoordigingen van het Koninkrijk der Nederlanden in Duitsland nodigen u van harte uit voor dit evenement in het BORUSSIA-PARK Mönchengladbach.

Wederom zou de organisatie graag veel Duitse en Nederlandse bedrijven in het Borussia Park willen ontvangen. Net als in voorgaande edities verwachten we dan ook dit jaar weer enkele honderden deelnemers.

De deelname als bezoeker is gratis. U heeft de mogelijkheid om uw bedrijf als sponsor, exposant met stand of als logo-partner te presenteren. Daarnaast kunt u gratis deelnemen aan een matchmaking. Het aantal plaatsen is beperkt en de vraag is zoals altijd erg groot.

Meer informatie en de mogelijkheid voor uw online-aanmelding treft u aan op de website: www.wirtschaftsforum-ihk.de.

Auteur: Web Redactie

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>