De 4e Vredense Bedrijvenbeurs ‘Aufwind’

Kapitaal voor de toekomst

Op zaterdag 20 en zondag 21 april organiseert de Vredense Industriekring een grote Bedrijvenbeurs in Gaxel. Naast kennisuitwisseling en netwerken met Vredense bedrijven is er ook aandacht voor de ontwikkeling van het grensoverschrijdende industrieterrein Gaxel. Maar het belangrijkste thema zal  toch zijn de krapte op de arbeidsmarkt waar velen bedrijven mee te maken hebben. Hoe en waarmee trek je jong talent aan is de centrale vraag. Met aantrekkelijke opleidingstrajecten laten ruim 40 bedrijven een waar ‘opleidingsoffensief zien en presenteren zij zich als opleidingsbedrijf.

Op het 6000 m2 grote terrein staan meerdere tenten en ook zijn er bedrijven die zich buiten presenteren. In totaal zijn er zo’n 130 deelnemende bedrijven variërend van bedrijven in de machinebouw en agrarische sector tot dakdekkers, autobedrijven, bouwbedrijven, grafische bedrijven, enzovoort. De beurs biedt Nederlandse bedrijven kansen op het gebied van kennisdeling en werkgelegenheid. Zeker gezien de lastige economische tijd is het goed om eens wat vaker over de grens te kijken en te komen tot slimme samenwerkingen.

De beurs vindt plaats op het toekomstige grensoverschrijdende bedrijventerrein Gaxel. Dat ontwikkeld moet worden als een Euregionaal, grensoverschrijdend, duurzaam bedrijventerrein. Met als doel arbeidsmogelijkheden ontwikkelen, grensoverschrijdende samenwerking realiseren, het clusteren van hoogwaardige en innovatieve bedrijven en duurzaamheid. De Bedrijvenbeurs is niet alleen voor bedrijven maar ook voor burgers en voor iedereen gratis toegankelijk. Zo is er een aantrekkelijk activiteitenprogramma voor volwassenen en kinderen.

Plaats: Industrieterrein Gaxel in Vreden.

Openingstijden: zaterdag van 13.00-18.00 uur en op zondag van 10.00-18.00 uur.

Route en parkeren

Navigatie adres aangeven: Lise-Meitner-Str.19 (Industriegebiet Gaxel),  D – 48691 Vreden

Overal in de bebouwde kom van Vreden zijn de „Aufwind“ borden geplaatst. Gratis parkeren met het verzoek de aanwijzingen van de verkeersregelaars te volgen. Fietsparkeerplaatsen aanwezig.

Meer informatie op www.aufwind-vreden.de

Auteur: Web Redactie

Deel deze post op
468 ad

Stuur je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>